search

OM Hänge REA

120,00 kr

OM Hänge - Slutrea på alla produkter så länge lagret gäller. Ord.pris: 250kr

Justerbart band, ca 35 cm lång, vikt: 17g

Kvantitet

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Om hänge som har justerbart band. Innehåller Rosenkvarts och Peridot stenar och har kraftfulla OM symbolen på amuletten. 

Peridot hjälper dig att rena och läka ditt hjärta och hjälper dig förstå och acceptera din situation.  Rosenkvarts tillför mer kärlek och inre lugn inom dig och med andra människor. Den hjälper dig att attrahera in sann kärlek i ditt liv samt läker din inre barn sorg. 

OM symbolen står för vår inre resa i vår medvetande. Dess olika kurvor i symbolen representerar olika stadie av vår medvetande, tex. botten kurvan står för vakande tillstånd (Jagratha inom hinduism). Mitten delen av kurvan står för dröm tillstånd (Swapna) och överst i kurvan står för djup sömn (Sushupti). den lilla punkten på toppen av OM symbolen representerar "Maya", vilket står för illusion och blockeringar som begränsar oss att uppnå uppstigande. 

Amuletten hjälper dig igenom din uppvaknande tillstånd och hjälper dig att se igenom illusioner och begränsningar så att du kan ta tillbaks kontrollen i ditt liv igen. Den hjälper dig att våga följa ditt hjärtas sång och längtan oavsett vad du möter från yttre omständigheter.

#0030
12 objekt
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.