search

Lapis Lazuli i hängsmycke/parfym flaska REA

195,00 kr

Lapis Lazuli i hängsmycke/parfym flaska - Slutrea på alla produkter så länge lagret gäller. Ord.pris: 333kr

Du kan bevara essentiella/naturliga oljor eller parfym i den 

Kvantitet
Sista produkten i lager

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Kristall stenen Lapis Lazuli som är stark kopplat till antika Egypten och till tredje öga chakra finns nu i flaskform där du kan använda den som både hängsmycken och kunna bevara antigen essentiella/naturliga oljor eller parfym i den.

Du kan tex. placera beskyddande oljor i den för att stärka upp ditt aura mot energitjuvar samt stärka upp ditt kontakt med ditt högra jag och dina guider.

Stenen Lapis Lazuli står mycket för Mystik, Meditation, Visdom och Kunskap. Den ska hjälpa oss att finna esoterisk och mystisk kunskap samt förstärka vår visdom så att vi kan förstå denna kunskap. Den stärker även upp vår inre seende och ger oss bättre fokus och beskydd samt hjälper oss att kunna tänka utanför boxen. Den är som en dörröppnare till andra dimensioner och är därför stark kopplat till din intuition och inre seende.

Det medföljer ett pipett för att kunna hälla i oljan eller parfymen i flaskan. Flaskans lock är skruvbar och kedjan är guldfärgad med små Lapis Lazuli stenar på den, storleken är ca 35 mm. 

#0024
1 Produkt
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.