search

Arketyp Kortlek REA

250,00 kr

Yin & Yang Archetype cards - Arketyp Kortlek - Slutrea på alla produkter så länge lagret gäller. Ord.pris: 450kr

Medföljer en lila souvenir påse  

Det ingår ett PDF häfte

Kvantitet

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Yin & Yang Archetype cards/Arketyp kortlek

Antal kort: 80 st

Tarot kort storlek: 2.75"x4.75" (70mmx120mm)

Levererar endast inom Sverige!

Om du bor utanför Sverige och vill köpa kortleken så får ni kontakta mig via mail så skickar jag en special länk till en hemsida som skickar ut kortleken världen runt. 

Arketyp kortlek innehåller 80 olika arketyper som du kan möta eller uppleva under din resas gång. Det kan vara personer eller energier som du komma i kontakt med. Kortleken kan användas både i kärleks situationer som i jobb situationer. Den har nyckelord på engelska och svenska på bilden som stöd att förstå arketypen.

Det ingår ett PDF häfte där ni får allmän tolkning och kärleks tolkning samt flera nyckelord för varje arketyp som ni kan använda som stöd. Tanken är fortfarande att ni ska försöka lita mer på eran egen intuition före min tolkning.

PDF häftet skickas till ditt email adress efter att betalningen har skett och kortleken är påväg till dig.

Du kan använda kortleken för sig själv eller med andra kortlekar såsom Tarot eller Orakel kortlekar eller andra verktyg. Det finns ingen rätt eller fel sätt att använda kortleken så länge du lyssnar på din egen intuition.

Det som är annorlunda med Arketyp kortleken är att den har kraftfulla symboler/ljuskoder som har kanaliserad från högre frekvenser via Light Language healing och änglaljus så att du ska kunna få healing i dna nivå när du använder den. Med tiden kommer du att uppleva mer hjärtchakra healing och balans i din känslomässiga plan. 

#0023
378 objekt
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.