Det är viktigt för oss att du är nöjd med våra produkter, vår service, bemötande, tjänster, behandlingar och informationen runt våra produkter.

 

Bijan Tarot är inte ansvarigt för felaktiga leveransuppgifter.

Var extra noga när du fyller i namn, e-mail, postadress, postnummer och speciellt mobilnummer för sms-aviseringen och för kontakt från oss inför tidsbokning av tjänster och behandlingar. Bijan Tarot ansvarar inte för felaktiga leveranser pga. Kunden har skrivit in fel uppgifter.

 

Gratis frakt inom Sverige

Fri frakt på alla produkter inom Sverige. Leveranser sker via PostNord  som är spårbar och försäkrad.

 

Leveranstid

Varor levereras normalt inom 3-5 vardagar med reservation för förseningar utanför Bijan Tarots kontroll, så som röda dagar och semestertider. Vid eventuellt utebliven, försenad leverans eller frågor kring leverans kontakta oss på info@bijantarot.se

 

Avbeställning

Din order kan avbeställas så länge paketet inte har skickats från Bijan Tarot. Ring oss och kolla! Vi är snabba på att skicka iväg våra kunders beställningar.

 

Reklamation, Retur och Ångerrätt:

Reklamation:

Vi följer konsumentköplagen reklamationsrätt om det är produktionsfel, oavsett vilken garantitid som gäller. Vi förbehåller oss rätten att göra en reklamationsbedömning av returnerade varor. Smycken eller varor som tagit skada pga. oaktsam hantering godkännes inte som reklamation. T.ex.

-          Smycken som blivit missfärgade pga. kontakt med parfym

-          Smycken som varit i långvarig kontakt med vatten, oädla metaller och vissa kristaller tål inte detta.

-          Smycken som använts vid träning kan bli missfärgat om svettas mycket.

-          Kristaller och stenar är naturmaterial och kan skifta i färg med åren, vid exponering av solljus., även naturliga repor kan förekomma.

 

 

Så här reklamerar du en vara:

Kontakta oss via mejl info@bijantarot.se, berätta när du köpte din vara, ordernummer, produktionsfel, skada mm. Bifoga även bilder på produkten och felet. Ta fotot mot vit bakgrund i bra ljus.

Efter kontakt med oss, sänder du varan till oss och vi gör en bedömning av din reklamation. Godkänner vi reklamationen ersätter vi dig för porto utlägg samt ny eller likvärdig vara. Vi löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav.

Godkänner vi reklamationen ersätter vi dig för portoutlägg samt varans värde. Alternativt skickar dig en ny vara.

 

Retur

För privatkunder gäller konsumentköplagen och distansavtalslagen. Du har full returrätt på samtliga beställda varor inom 14 dagar.

Kontakta alltid Bijan Tarot före ev. retur.

Eventuella returer skall ske inom 14 dagar från mottagandet av paketet. Produkten skall vara oanvänd och oöppnad samt sändas åter i originalförpackningen.

Kunden står själv för returfrakten och att varan kommer fram hel till oss. Vi löser ej ut postförskott eller efterdebiterade ordrar.

Vid återsändning av paketet senare än 14 dagar, kan ev. kostnad tillkomma.

 

Ångerrätt:

Skador på paket: 

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

 

 

 

Byten:

Vi tillämpar inte bytesrätt. Sänd den felaktiga varan åter till oss, vi krediterar den, och du kan lägga en ny order.

 

Betalningsalternativ:

Vi använder oss av Paypal som betalningsmetod, då den är trygg och den hanterar all typ av kredit och kortköp och vi följer deras policy, se mer på deras sida för information, www.paypal.com.

 

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Detta beror på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den samt att stenar är naturmaterial och kommer i olika färger och former.

 

Bijan Tarot följer Dataskyddsförordningen (GDPR).

Genom att godkänna ditt köp på Bijantarot.se godkänner du att vi sparar de uppgifter du angett för att kunna kontakta dig angående din order. Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon tredje part. Du kan när som helst begära att vi tar bort dem eller ändra i dem.

 

Bijan Tarot har rätt att neka kund att handla/boka

Om kontakt och kommunikation inte fungerar mellan Bijan Tarot och kund har Bijan Tarot rätt att neka kund att fortsätta köp/bokningar av tjänster/behandlingar och även neka framtida köp/bokningar då det är nödvändigt.

 

Tjänster

Bijan Tarot har inte ansvar för läggningens resultat, då fria valet och fria viljan är inblandad samt tiden kan variera då tid inte existerar i universum.